Servicii

Debitare

 

Calitatea si exactitatea fronturilor rezultate sunt asigurate de utilizarea tehnologiilor de ultima generatie. Acordam atentie sporita calculelor pe care le facem pe baza dimensiunilor oferite de clienti, facem verificari repetate si eliminam eventuale erori. Serviciul performant de debitare a materialului este realizat printr-un soft de optimizare, astfel incat calculele sa fie precise si sa nu existe pierderi notabile la taiere sau erori de debitare.

 

Slefuire

 

Procesul de slefuire a fronturilor este unul foarte important datorita faptului ca ne ajuta sa finisam in mod eficient suprafata materialelor si sa le pregatim pentru urmatorul pas. Pentru a ne asigura ca procesul de slefuire este corect, utilaje performante si metode specifice. Atat pe suprafete, cat si pe canturi, slefuirea este realizata, in proportie de 90%, cu utiliaje de calibrare.

 

Vopsirea

 

Pentru noi, vopsirea fronturilor este o arta. Profesionistii nostri folosesc o gama larga de culori si nuante, ce ofera expresivitate fiecarei piese in parte. Puteti solicita orice cod de culoare din paletarele RAL, NCS, ICA, precum si culori personalizate.

Serviciile profesionale de vopsire fronturi pe care le oferim sunt realizate conform standardelor, cu materie prima de calitate, cu aparatura performanta, atat la vopsire, cat si la uscare. Odata cu aplicarea vopselurilor, proprietatile materialului sunt imbunatatite. Folosim vopsea de calitate superioara, ce ofera profunzime a culorii si rezistenta in timp.

Puteti solicita servicii de vopsire pentru fronturile din MDF  in variantele lucios, superlucios, mat sau cu efecte speciale (perlat fin, perlat gros, marmura, stelar, screpolante – tehnica Craquelle, gold, silver).

 

Polisare

 

Imediat dupa vopsire si uscare a fronturilor, urmeaza procesul de polisare, mai exact o revitalizare a stratului de suprafata a vopselei prin slefuire, dar, de data aceasta, cu o granulatie foarte fina folosind un utilaj specific si performant. Astfel, maximizam calitatea luciului si ne asiguram ca obtinem satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

 

Ambalare

 

Inainte de ambalare si transport catre clienti, fiecare front este supus unui control de calitate riguros pe tot fluxul tehnologic, asigurandu-ne astfel ca atinge perfectiunea si indeplineste cerintele clientilor nostri.