Vopsirea MDF-ului

Nou de la GamaLeon


In prezent, folosim o gama variata de culori si nuante pentru fronturile MDF GamaLeon, ce cuprinde culorile din paletarele RAL, NCS, ICA, dar si culori personalizate in functie de dorintele clientilor.

 

Serviciile profesionale de vopsire fronturi pe care le oferim sunt realizate conform standardelor, cu aparatura performanta, atat la vopsire, cat si la uscare. Folosim vopsea de calitate superioara, ce ofera profunzime a culorii si rezistenta in timp.

 

 

Datorita tehnologiei de vopsire avansata, fronturile frezate pe suprafata, cat si profilele manerelor de cant, sunt vopsite la culoarea frontului sau de alta culoare, fara impuritati, zone gazate sau scurse. Aplicarea corespunzatoare a vopselei creeaza o pelicula ce sigileaza placa de MDF, devenind astfel foarte rezistenta la umiditate si la temperaturi ridicate.

 

 

Fronturile din MDF pot fi vopsite lucios, super-lucios, mat sau cu efecte speciale (perlat fin, perlat gros, marmura, stelar, screpolante – tehnica Craquelle, gold, silver).

 

 

Oferim clientilor nostri noi tipuri de frezari pe suprafata fronturilor, fronturi curbe la diferite raze de curbura, diferite raze pentru canturi cuprinse intre R2 si R8, frezari tip maner, pe diferite grosimi de MDF.