Extravaganta in stil futurist Cu fronturile MDF GamaLeon

Bucatariile ultramoderne se adreseaza persoanelor pentru care design-ul este cel mai important aspect, care sunt interesate de ultimele tendinte in amenajari de interior, si carora nu le este teama sa iasa in evidenta si sa experiementeze.

Linii simple, dar de impact, fronturi lacuite, super-lucioase, culori puternice si vii (de la rosu aprins, verde, galben, mov, pana la indigo) sau metalice – sunt cateva dintre atributele care definesc mobilierul ultra-modern de bucatarie.

V-ati putea gandi ca stilul ultra-modern este potrivit doar persoanelor tinere, dinamice, pentru care bucataria si living-ul reprezinta o definitie a statutului social, cele doua spatii fiind de obicei in stransa legatura si-n armonie.

Adeptii stilului ultra-modern sunt si familistii, datorita faptului ca suprafetele fronturilor MDF sunt foarte usor de intretinut si de curatat mai ales cand acestea sunt vopsite, indiferent de volumul de activitate ce are loc in bucatarie. Totodata, sunt usor de reconditionat ulterior si foarte rezistente in timp.

Comanda fronturi mobilier ultra-modern din oferta noastra si bucura-te de un design unic pentru toata viata!